Nu blev jag irriterad

Hej snyggingar! :D Nu ska jag snart hem till stockholm, idag faktiskt. Klockan 14.40 går mitt tåg ;) När jag loggade in på blogg.se såg jag att jag hade fått en kommentar på bilden där jag skrev att jag var brun. Det var säkert inget illa menat, men såna saker gör mig skit irriterad. Jag som var skit glad, men den lycken tog ''anonym'' bort. Så jäkla fegt oxå att man inte ens vågar skriva sitt namn. Förresten, jag vet vem du är.

Anonym: Du är inte så brun, jag är mycket brunare på sommaren.

SVAR: Och? Vad vill du komma med den kommentaren? Så jäkla fegt att inte ens skriva sitt namn. För det första var det där i början av sommarn, och för det andra så är jag nog brunare än dig eftersom att du kommenterar sån skit. Fegis!

A
ja, nu ska jag dra. Puss på er snälla människor!

Kommentarer
Postat av: Malva

Och tror du att vi bryr oss????

2010-01-06 @ 21:48:49
Postat av: Anonym som skrev!!!

Hej jag kanske inte vill att andra ska se mitt namn!!! Fatta men jag är ändån brunare i början av somaren!!! För jag får iallafall min bruna färg snabbt!!! Är jag feg??? Om du vill att jag ska skriva mitt namn så gör jag de!! Jag heter Jasmina!! Men om du vill veta mer så min mamma kommer ifrån mexico och pappa svensk!!!! Jo vad jag vill kommma med kommentaren är att du ska inse att det finns folk som är mycket brunare på somaren!!! Och framförallt jag!!!! Så du ska inte tro att du är något!!!

2010-01-07 @ 19:24:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0