En timme och åtta minuter senare.

mitt inlägg blev jätte konstigt... Men hoppas ni förstår ändå... Ialla fall ska vi flytta i November eller december! Och vi ska bo mittemot bästaste ema! Tack för att du bor där!<3 Jag skrev ett inlägg men jag tog bort det för det blev jätte konstigt, Menmen. Vi ska flytta som sagt! Wihoooo:D


Hello babes!

Nu är det frulle som gäller! Förlåt för den dåliga uppdateringen:) Sorry<3 bloggar senare, tror jag!


Vad ska man skriva?

Hej, mina käraste vackra bloggläsare som ökar utan att kommentera! Hur mår ni idag då? Jo tack jag mår också bra, :)
Idag har det varit en vanlig skoldag precis som alla andra, mer städning bara. Inte för att vi städar varje dag, men jaja. Detta inlägg är så jäklans tråkigt. Vet ni varför? Gissa tre gånger.. Men grattis, ni gissade rätt på första. Hedvig är trött. Såklart, vilken överraskning! Jag vet inte vad det är med mig, jag blöder näsblod varje dag och i skolan håller jag på och somna på matte lektionerna, fast i för sig. Vem gör inte det? Haha, Jag börjar nog bli lite förkyld. Men det ska det bli ändring på, imorn ska jag på dans och så ska jag vara med Felicia, yes! Det blir kul<3 =D Men jag ska byta om och efter Idol blir det bumms i sängen! Ta ut kommntaren ur väskan innan du stänger min sida!<3

                                                  


                                                        Lots of love,

Hemligt!

Haha, jag och bästavän Felicia har världens bästa idé, om det nu blir av blir det isåfall på fredag! Missa inte det!<3 Ni bloggläsare kanske får veta sen... Om jag vill berätta ofc!=D
Idag har det varit en bra dag, jag och Bästa Emilie tog elevrådsfoto och på morgonen tog vi skolpoliser foto. Så det blir många foton i skolkatalogen!

Nu tittar jag på Idol, hittils är det många bra, men många dåliga! <3 Ska nog titta vidare ddem sista minutrarna. Kändisdjulens kommer efter, men vill jag ens se det? Då kommer jag inbilla mig att det ligger kryp i sängen, nej tack jag skippar det! =)

Jullan bullan om du läser detta: KRYA PÅ DIG SYSTER!!!!!!!!!!!!!! LÖÖVE U<3 Saknar dig enormt=D

Glader, Trötter, Prosit, Toker, Kloker, Butter, Blyger.

Hej hej mina små bloggläsare! Mina läsare har ökat den sista tiden, och då kan ni ju faktiskt kommentera också! =D Då vet man ju vilka det är som smygläser min blogg rätt ofta!
Hehe, idag hade vi skolfoto. Jag hoppas att det gick bra. Det var ju nämligen sista året på västertorpsskolan som vi blir fotade med den klassen. Åh, jag kommer sakna min klass så mycket! Men jag får njuta av det sista året vi har kvar<3.
Ni kanske undrar vrf min replik är lite trött kanske lite glad men även lite butter? Jo, typ så kände jag idag. Men jag och mamma kom inte på dem två sista, men tillslut fick vi slå upp det. Och då slog det oss! Haha, nu ska jag nog gå och lägga mig, tror jag? Eller? Jaja, trött är jag iallafall<3 =) Men glöm ej att slänga in en kommentar innan ni lämnar snyggheddans.blogg.se ;)

                                     
                    ps. Det blev ett väldigt weard inlägg, jag är trött! Förlåt! =)

Hello babes!

Hur mår ni idag då? Själv mår jag väldigt bra=)
Igår  var jag och shoppade med min mormor och syster. Vi har skolfoto imorn, så det var ju bra att det blev lite shopping =D Men Jag jöpte även en skitsnygg almenacka till mig själv. Asså en sån man har i väskan ni vet? ;) Den är iaf grön och jätte fin, love it!

Ja det senaste inlägget var ju mer om bloggen. Och jag har tänkt på det, ska jag verkligen ha den så? Nej, jag tänker förtsätta och blogga när jag har lust och så, så ofta jag kan, mm. Så den ideén sprack, haha! Men det gör inget! Eller? Men nu ska jag äta lite frukost jag är inte så hungrig men jag orkar inte äta senare. hehe, jag det är så med mig ibland<3
               
   
                     Vi får se om jag bloggar senare!

Bloggen

Angående bloggen. Jag har funderat över det här, länge. Jag vet inte hur jag ska ta mig till. Det blir liksom så stressigt, man får dåligt samvete över att man inte skriver. Det är läxor, kompisar och massor av annat. Så ja.... Hur gör jag?

Jo för mig kommer bloggen vara ett ställe där jag kan skriva av mig. Mina känslor, tankar och ibland något inlägg om dagen. Det kommer bli som en liten paus, fast med inlägg. Mindre inlägg. Men Hedvig will be back, det blir lite vilotid.
 Nu säger jag inte att jag kommer sluta blogga. Nej, utan jag kommer tagga ner lite och inte känna en stor press över bloggen. Man får konkurrens och börjar.. ja, nästan tävla om kommentarer och så.

Men nu när jag tänker efter extra noga så kommer jag självklart skriva om mig och min dag och så. Men det kanske blir lite mer av det ena än det andra... Vad säger ni?

Me love!

Tja Tja! En sak jag älskar är att dansa, då passar det ju perfa att jag går på dans. Och inte vilken dansskola som helst, utan Tony Irvings Dance Academy. Det är ju bara bäst! Haha, då är Tony Irving him self är chef. Då och då kommer han in och frågar hur det går och så. Jag tycker det är kul=D

Men jag kan säga att det är inte billigt att gå där, det kostar ju skjortan. En dyr skjorta. En jätte dyr!

I Söndags var jag på grönalund, På Nickelodeon dagen. Det var jätte kul<3 EMD, Alice, Markoolio, Molly sandén, Amy diamond, Alexander Ryback och så Nanne grönwall. Och såklart den käraste Svampbob =D Med andra ord en underbar dag.

Jag har varit sjuk dem senaste två dagarna. Eller idag och igår. Men imorn  ska jag gå till skolan. Jag måste gå upp tidigt för jag är skolpolis, men det lönar sig med en marabou. Mmm Marabou! Lite mer mmmm i livet! :)    Ikväll måste jag göra SO:n Och matten.... buhu:( Jag ska sätta igång snart<3

Ha en fortsatt trevlig kväll!


RSS 2.0