Birthday

Hello! Igår fackade datan! Jag tröck på nån knapp så bah blev texten gigantisk! Jag är inget data geni precis:)

Idag så fyller min lillasyster 7, Hurra! =D <3 Grattis plutten<3 Jag och pappa har varit och handlat massa saker till den lilla familje festen det blir ikväll<3 Det ska bli kul!
Men imorn blir det grönan, vi ska ju gå på nickelodeon dagen, det ska faktiskt bli roligt. Asså jag vill ta mod till mig att åka frittfall, men jag vågar inte... FEGIS! Vissa säger att jag ska åka den och andra inte, så?
Nu ska jag dra vidare ut i det vackra vädret!

Kommentera mer! =)

Damit!

MIN DATA F*CKAR!


I' am a lier... OFC!

Jag sa att jag skulle blogga så att hatten flög av, men nej nej. Slarviga hedvig var ju och hälsade på, tihi<3
Jag försökte att blogga, men varje gång jag tänkte blogga ringde nån eller pappa sa något eller mamma. Och jag fick något annat på hjärnan... Men nu är jag tillbaka (förhoppnings vis) :D Men nu ska jag äta honungsmelon, för slarviga hedvig tar över.... NU!

Skola

Hejsvejs! Idag började jag skolan som dem flesta gjorde. Det var kul, faktiskt<3 Haha, idag började också en ny kille. Men vi kände honom redan. Han har gått i vår skola tidigare. Vi gick också på samma dagis, fast det var kul att han börja =D

Nu är det upp sju varje jävla morgon. FAN! På skolan är det ju bra men på morgonen vill man ju kräkas... typ;)
Jag har haft en skiit bra sommar, verkligen. Utomlands och gjort något varje dag. Tänk på sommarlovet,vara ute länge med kompisarna och ha jätte kul! Sova över hela tiden och vara uppe hur länge man vill. Det var sommaren , inte vilken som helst utan sommaren 09.
Idag efter skolan var jag med Aida. Vi åkte in till stan och jag köpte en jätte fin handväska. Sen gick vi in på Hötorgs hallen och smakade delikatesserna där, Mums<3. Vi köpte även det mesta vi smakade =) Så nu sitter jag och mumsar på lite mexicanos,tihi<3 Efter vi hade varit i stan så åkte vi ju hem. När vi väl var hemma, gick vi till Aida och åt lunch, vi var jätte hungriga. Efter det gick vi och köpte slush, eller jag gjorde och hon köpte en glass =) Så träffade vi Klara, Ema och Moa. Dem började ju ny skola idag. Så dem berättade hur dem hade haft det, tydligen jätte bra<3 Sen träffa jag och Aida Jonathan och Sixten (( the twins)) haaha. Sen så var vi med dem ett tag.

Senare på eftermiddagen så var jag och Aida med: Moa, Ameria, Julia, Felicia, Klara, Jonathan, Sixten, Rikard  (''Nya'' killen), ochså jag och Aida<3 Vi hade fett kul!! Sen n för inte så länge sen var vi alla tillsammans igen, förutom Felicia och Julia och Aida.  Vi höll på att garva ihjäl oss hela tiden!

Så, Där har ni fått höra om min dag. Hoppas ni också haft en jätte bra dag. För det har jag ofc! Håll i hatten nu bloggen, för nu blir det bloggning som jag lovade!

The sleep over<3

Min rubrik låter som värsta filmen, haha! Jag sov ju över hos Emilie inatt. Det var jätte kul, vi kollade på bring it on. Det handlar typ om cheerleading och massa annat skoj=) Imorse när vi vaknade ringde mitt larm =S båda trodde vi drömde mem sen insåg vi att det inte var så, haha.

Imorn börjar skolan, asså skit. På nåt sätt vill jag sätt vill jag att den ska börja. Men ändå inte. Damit;)
Nu ska jag ut med mitt lilla tjej gäng och typ umgås nu när många av dem slutar... Girls, jag kommer sakna er skiit mycket! <3333  :) Men nu ska jag ut!


                                           Bye bitches!

Vi är bara Föööör galet galna<3

Helloooo! Är med my sweetheart och ska sova här<3 mysigt;) Har varit och tränat sen släppte mamma av mig här hos Emiliiiiiiee=D Har duschat precis om ni vill veta det, tihi<3 Vi ska kolla på film och äta gott till det.

Jag och emilie var tillsammans idag, och som vanligt flabba vi typ hela tiden! Skiit roligt gumms ;) Det ösregnade två gånger idag och båda gångerna gick jag och emilie ut och typ dans och skrek i regnet! Vi blev dyblöta båda gångerna ofc, haha=D Innan det var vi ute och åt med min mamma. Vi åt på grekisk resturang. Det var jätte gott, men jag hade ätit frukost gansska nyligen så jag fick ta doggy bag =) Emilie tog också, men det var bara ett endaste kycklingspett i hennes doggy bag, medans min var hel full<3  Nus ka vi kolla på film som sagt och mysa galet<3 

                                   Jag sa förut att jag är trött på snacket med i now you love me och så, men jag kommer nog inte att vara den snälla Hedvig längre. Jag känner att jag är fööör snäll, haha. Men jag kommer inte bli elak. Lite bättre bara<3<3

                                                          Hur ska jag vara i min blogg och forfarande vara mig själv?

Kuckeliku klockan är sju (?)

Godmorgon klockan sju...  Eller jag kanske inte ska strycka över sju, för det var typ min tid att gå upp idag? SHIT! Jag är jätte trött.... =S

Så, har ni sovit gott elr? Det har jag. Även fast jag fick gå upp tidigt haha, Men i övermorgon måste jag ju gå upp så tidigt... 
Jag har nyss sett klart ett avsnitt av Eva och Adam. Skiit länge sen jag såg det=) Pappa körde hit mig imorse (till mamma asså) så jag och syrran ska vara hos mamma i veckan =)  men nu ska jag äta frukost... Tror jag? Haha


              

Frulle

Nu ska jag äta lite frukost, mums! Är faktiskt riktigt hungrig. Men innan det ska jag säga en sak: Är skiit trött på det här snacket, im the one and only och allt sånt och jag är bäst och bla bla bla! Menmen, inte min grej... Hejdå! bloggar sen<3

Ps. Ska in till stan idag:)




                    



                     

Lady GaGa

Hola! Har inte bloggat på skit länge... förlåt,.. men håll i hatten när skolan börjar för då ska jag blogga som tusan! :D

Jag var ju på lady gaga, hon är skiiiit bra live! Hon lixom bjöd på sig själv på scenen hela tiden! Jag var riktigt nöjd med hennes uppträdande. Men jag har typ aldrig varit med om så mycket folk, 23 000... :O det är skit mycket! Men jag och julia såg jätte bra först sen så är jag så dum så jag vill ställa mig nån annanstans. Så då gör vi det. Men då fastnade vi i folkmassorna... typiskt mig!  Men det blev bra till slut, som tur är :)

Jag fyllde år i söndags! Och jag fick en Ipod och pengar och presentkort, så jag var och shoppade massa igår. I <3 shop!
Pappa kom hem ifrån Nice i söndags så jag fick en asa fin väska och två linnen :)
Jag har städat mitt rum hela dagen i detta tråk väder! Fan att det regnade. Fast vi har haft tur med vädret:) Nu ska jag... jag vet inte... hehe! Bye bye!!!!!!


RSS 2.0