Glömde grönan!

Jo, hej några sekunder senare!<3

Jag glömde såga att jag är ju skolpolis så får man (en dag per år) gå in gratis på grönan( få ett åkband, bara om man visar upp patrullbeviset) En förälder går in gratis också! Så jag var där i söndags, åkte aldrig ''Insane'' för den var så jävla... huääh kan inte ens tänka! Men några of my freinds åkte den! Men jag hade en super bra dag i söndags!

JA! Snart e det lång helg igen! <3 det innebär.... LOV! (två dar) Thihi:D

Men jag svarar på kommentarer. Om ni längtar tills frågenstund... KOMMENTERA DÅ!:D

PS. Vann rätt låt i eurovision song contest?

Vår-förlåt

:§ FÖRLÅT!

Jag har inte bloggat på... Ja, jag vet inte på hur länge jag har bloggat. :O Men JAg kan ju börja med att berätta lite saker...

Jag har ju som sagt varit med i skolans Talang. Och... VANN! :D

I mina drömmar vill jag att Klara och jag skulle vinna men nu blev det inte så... :( Jag får vara glad att jag vann, som jag så klart är! :D
Sen så har jag varit på Skolpolisgala! Det var jätte kul! Alacazar var där och Sonja Aldén:) Dom var as bra, Jag skrek så jag tappa rösten. Thihi!

Snart ska Underbara Julia sätta in min design på bloggen, vi har redan designat den men den är inte riktigt insatt som ni ser (heh)

 ja... Jag har inte nåt mer att säga... Eller jo, FÖRLÅT IGEN! <3

Hejdå alla söt-ungar som läser min blogg!!!!! :D<33333


Svinpest... Nej, inte riktigt!

Ja, jag är sjuk, men jag har inte svinpest! Hehe:) Det var ju tur det.

Idag så skulle vi ha Talang Över Gränser, det är ett slags elevens val typ, jag vet inte. Men iallafall så mådde jag inte så bra, så när jag inte kunde det vi skulle göra (fotbll) blev det jätte snurrigt (alltså ännu värre) Så jag satte mig i omklädnings rummet. Sen mådde jag så dåligt att jag gick till min fröken. Sen efter maten så ringde jag pappa så han kom efter en timme typ:)

Ja... Nu sitter jag vid datan och bloggar, och snart så sitter ni och kommenterar! Hehe, på min blogg!<3

Ialla fall så har ni säkert sett i ett inlägg att jag var så nervös inför Talang Västertorp. Det gick jätte bra! Tydligen så är det många som har röstat på mig... Håll tummarna! Jag hade tränat som jag vet inte vad. Men det gick ju bättre än vad jag trodde faktiskt. Det känns bra nu, för innan var jag så nervös att jag höll på att dö, så min fröken fick komma in och kolla om jag mådde bra för jag var på toan så länge. Fast jag bajsade eller kissade inte utan jag tvättade ansiktet och fixade håret för 207:unde gången =)

Jag funderade på att ändra min blogg design (inte jag utan julia<3) Hehe! =D men jag vill göra nåt vårigt för att det är ju vår. Nåt grönt ska det vara. Jag säger inget mer ifall jag kommer ha så, för då ser ni ju när det är klart. Men om det inte går då berrättar jag hur det skulle ha sett ut. Lite krånglig förklaring men jag hoppas ni fattar. Nu skriver jag GANSKA mycket för att jag inte skrivit på ett tag... Fy skäms!

Jag funderade på att byta till devote.se istället.... ? Nää jag håller nog kvar vid blogg.se, för blogg.se är min trogna vän! Här började lixom allt! <3            Ja.... Vad ska jag skriva om? Jo, nu vet jag!  Ganska många bloggar har ju frågestund, så jag vill nog också ha det! =) Men då mäste ni börja kommentera mer! Kan ni lova det? Jag hoppas ni nickar ja där hemma!
Nu ska jag sluta skriva och vila lite istället tror jag! Eller? Ja, jag har ju inget mer att skriva än det jag skrivit och skriver nu.... Nu vet jag! Igår fungerade inte ComHem (asså telefoni och bredband märket) Det var helt borta! Vår telefon, tv eller ComHems hemsida, vi testade att gå ut på hemsidan och kolla om det var nåt fel men den funkade inte heller. Så var det i hela sverige,  alla som har ComHems digitalbox. Vi har det.

Men nu ska jag sluta!

RSS 2.0