1997,1998,1999 ,2000 ,2001 ,2002 ,2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009

Alla dessa år har jag funnits till, det är faktist inte så mycket. Men med få år, är jag sjukt nöjd!

Gott nytt år allesammans! :D Är ni nöjda med året som gått? Jag är sjuuuukt nöjd :) På det här året har jag hunnit med: Semester, svek, kärlek, kompisar, skratt, tårar och mycket känslor ;)

Som sagt är jag hos Åsa-Linn, vi har hunnit med att glo på film (i taket lyser stjärnorna) och så har vi käkat godis <3 Jag och Åsa (-linn) är så  osociala att vi sitter vid varsin data på varsin våning, tihi (a) Vi chattar och har webb på. Men snart snart snart så ska jag gå upp så att vi kan börja fixa oss inför festen ikväll. Dock så vet inte åsa-linn vad hon ska ha på sig, så vi måste snart börja jalla! :D

Hoppas ni får ett riktigt gott nytt år ikväll och året framöver. ta hand om varandra nu, och var försiktiga med raketerna! :O



Happy 2010! :D<333

Dalarna.. Igen :)

Hello sexys! :D  Nu är jag i Dalarna, hos Åsa-Linn. Hon har nämligen kommit hem från spanien ! Jag ska nfaktiskt fira nyår här, i värsta lokalen :O :D!!!!

Aja, v garvar skit mycket, och hennes brosrsa hotar mig medd att om jag inte är klar så slår han mig. Så.. bäst att jag går! :D <33333333333333333333

Dalarna- puss på er <3 :)

Ps, ingen bild nu, här av mig imorn. Jag känner att jag börjat med mycket ''Ps'' Hahaha ! Pussssssss :D
 Åsa-Linn och Johan- Petter hälsar!

One Tree Hill

Exactly! :D Jag fick ju säsong 4 & 5 i julklapp. Så nu tänkte jag faktiskt sätta på mig min nya fina rosa mjukisdress, borsta gaddarna, och sen lägga min i sängen och glo på One Tree Hill! :D Niiiiiiice. Så det blir riktigt mys nu! Aja, nog om det! Imorn åker jag till dalarna och firar nyår där! Det blir riktigt skojsigt ;) Vet inte om jag hinner blogga imorn, men annars bloggar jag när jag kommer fram till Åsa-Linn <3

Godnatt på er.


Perfect. Det är fyran jag tittar på, haha. Fan vad nördig jag är!




Frukost

NU ska jag käka lite frullerulle! :D Hörs sen sötisar <333



Jag i somras, kolla vad brun jag var!

091228

Hejsvejs! Denna weekend har jag varit i Dalarna. Nice price <3  Släkten var där eftersom dom hade firat jul hos farmor i Dalarna. Pappa firade där, jag och syrran firade ju hos mammsen :D Faktiskt ska jag tbx til Dalarna på onsda för att fira nyår där! Skojiiiiiiigt!

Idag firade jag och Engla jul hos pappa, jag fick en rosa mjukisdress, one tree hill säsong 4 & 5, smycken, en jätte fin kofta, och en jätte bra film :) Sen fick jag ju julklappar hos mamma ;) Nu är Lina här hos oss, så vi stirrar lite på en fyrkantig sak som kallas TV.Hahaha, vet inte vrf jag skrev så..

Aja, nu ska jag faktiskt stirra vidare på den fyrkantiga saken (höhö) Kyss på rumpestumpen!

Ps. Om Alice mår bättre imorn ska vi gå på New Moon :)


Jag och Alice i somras på väg till Värmdö :)

Dalarna

Jaaa, ni hörde, jag är i  Dalarna- Avesta :) Niiiiiiiiiiiiiiiiice, Några av släkten är här! :) Lovisa är även här, så nu ska vi som är här hos farmor titta på: ''Tomten är far till alla barn'' jag har typ sett den as många gånger <3
Detta blev ett kort inlägg. Kanske skriver mer sen . PUSS!

Ps. Lovisa har fått en kanin, skit söt, och eftersom Lovisa är söt passar dom perfekt ihop!<3 :D

Hiss & Diss

Veckans hiss:  Ja, veckans hiss blir nog när man har kompisar som bryr sig om en. Man känner sig trygg då :) När man lixom bara kan ringa och prata. Det älskar jag. Me like!

 Veckans diss:  Är att det är krig, me hate! Det ska vara freeed på jorden! Jag fattar inte varför man ska bråka och slåss. Kan man inte prata istället? :(  Slut på tråkigheter! Nu ska jag chilla! Puuuuuuuuuuuss!


Julafton 2009

Jag vet inte vart jag ska börja. Jag kanske ska börja med att berätta att julafton var jätte härlig. Jag fick allt jag önskade mig, men adidasen jag fick var fel modell så vi ska byta den imorn :) Sen ska jag ju fira jul med pappa på måndag.  Skojsigt! :D Jag saknar faktiskt pappa, han är i Dalarna och firar där med släkten   (Y)

Jag och Engla och mamma fick likadana pyjamasar av Mormor <3 Dem är jätte fina! Just nu händer det inte så mycket, det ligger öppnade paket under granen, massor. Jag känner mig seeeeeeeeg :) Men så är det alltid efter jul. Jag ska ta en snabbdusch, klä på mig mina nya fina kläder, och chilla framför TV:n . Nice! Såååå.. vi kanske hörs ikväll <3 Julpuss på er!

Nu kommer några hiss och diss :)


Dan före doppardan

Denna tid har man längtat efter. Stämningen, maten, klapparna och Kalle Anka. Nu är det jul på riktigt.

Det är ingen dröm, imorn är det julafton! Jaaaaaaaaaaaa :D  Vi har precis klätt granen, och den blev otroligt fin! Vi brukar aldrig köpa kungsgran men vi gjorde faktiskt det i år (Y) Tänk att detta år har gått jätte snabbt! Det kändes som jag nyss kom hem från ungern i somras. Men nu är det jul! Här kommer min önske lista: Jag har knappt önskat mig något.
*En Adidas tjocktröja (Lila, eller rosa)
*One Tree hill box (säsong 4)
*Smycken
*En parfym (Avril Lavinge, Black Star)
*En mjukisdress (svart eller rosa)
* Eventuellt ett par Jeans.  
Inte så mycket, för  jag brukar önska mig mycket mera.



Idag var jag med Ema och Moa, det var jätte kul. Vi körde singstar, men jag vann alla gånger förutom en gång :D Hahahahaha <3

Nu önskar jag er en riktigt god jul och ett gott nytt år om jag inte skriver innan det. Men det tror jag, men afall att lixom? :D Så.... Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul! :)

           
                                Här sjunger man för fullhals!
          
                                 Den är så sjukt lååång!
           
                Nu är granen klar, och två systrar som är glada! :D
           
          


Igår gick det inte så bra.

Hej tomtenissar och tomtar! :D

Julen närmar sig, och jag längtar så att kroppen snart spricker. Nu ska jag berätta om min och Klaras sjuka dag igår.

Igår:
Jag och Klara skulle åka till Liljeholmstorget och kolla runt lite. Vi trodde det skulle bli en asa härlig dag med mys. Men icke sa nicke. Det började med att smart som jag är, ska ta mitt headseat. Ok, det är inte osmart. Men när jag ska sätta i det i mobben, tänker jag: Aja, jag tar det snart :) Jag går på tåget, fridfullt. Men jag känner att något är fel. Min mobil är borta. Då trodde jag ju att någon hade snott den Jag tittar i fickorna typ tio gånger, jag tar ut allt hela tiden. Men min mobil finns inte, ååååhhhh! Den är ganska dyr, och det spelar ingen roll. Det är ju lixom en mobil! Folk börjar att titta lite och undrar var jag höll på med. De trodde typ att jag hade en pistol i fickan :)

Väl i Liljeholmen där jag skulle möta klara, har jag panik. Jag har ju lixom ingen mobil. Jag känner min naken utan den. Då ser jag klara, springer fort till henne och bah: Klara, jag måste ringa mamma fort. Min mobil är borta!!! Hon bah: Jag vet. En man har ringt mig från din mobi, och han har den, så vi måste åka tbx till Hägersten där jag bor. Då lättade det i mig. 
 
När vi är framme i Hägersten går vi direkt till spärren och frågar om någon man har lämnat in min mobil. Då sa han i spärren: Nej, mannen som har din mobil sa att han skulle ringa din mamma och ge den till henne. Så jag ringer mamma från klaras mobil. Men mamma sa att ingen har ringt henne. Så vi börjar bli lite fundersamma. Iaf så kommer mannen efter en halvtimme, och jag får tbx min mobil! Yeeeeees :D


Då åker jag och Klara tbx till Liljeholmen och tar det lite chill och fikar. Sen får vi nog och vill åka hem. Tåget kom precis så vi får kuta på tåget precis innan dörrarna stängs. När vi väl är påväg från tunnelbanan till min mamma, så säger klara: -Nej, mina vantar! Jag bah: Jag åker INTE tbx till Liljehomen. Iaf måste vi göra det, för klaras farmor har gjort dem vantarna. När vi är i Liljeholmen för tredje gången så ska vi in och leta efter klaras vantar. Vi letar på de ställerna vi varit på. Men dom finns inte. Så vi måste åka tillbaka hem för tredje gången. Kul.

Klaras mobil hade även laddat ur, så hon kunde inte ringa sin pappa och säga att vantarna var borta. Så hon lånde min mobil som typ hade 3 procent batterier. Så hennes pappa säger att vi måste åka tillbaka igen och kolla lite x-tra. Nice! NOT. Innan vi åker tänker vi vart de kan vara, så vi lixom inte åker i onödan. Då slår det båda: SKOAFFÄREN! :D Vi kände på oss att dem skulle vara där, och för fjärde gången i Liljeholmen så skyndar vi in i affären för vi trodde att skoaffären stängde halv sex. Men som tur var så hade de öppet fortfarande. Då frågar klara expiditen om de har några vantar i kassan, då säger hon i kassan: Ja, dem har legat här hela dagen. :) Fan vad onödigt, fyra gånger till LIljeholmen och fyra gånger tillbaka hem ;) Haha, slöseri! Tur att vi hade åkkort! :D

Sen sov klara hos mig. Kul det var! :D Detta blev ett långt inlägg :) Men ett roligt ;) Imorse när vi vaknade så skojade jag med klara: Kan vi inte åka till Liljeholmen? Hon bah: You wish! Sen var jag med Moa. Askul! Nu ska jag titta vidare på Ugly Betty!

Kisses and huuuuuugssss!

Ps. Mamma är sjuk. Hon ville att ni skulle veta det, men hon skojade. men jag publicerar det ändå. Buuusigt!




                                                  En gammal goding på mig och Klara <3333

Snart är det jul!

Hej! I förrgår skrev jag ett jätte långt inlägg, då var jag på middag hos Alice och Julias mormor :) Det var jätte kul! Jag och alice flummade och skojade :) Men då vet ni iaf att jag inte bara sket i bloggen, jag skrev faktiskt. Men när jag skulle kryssa Facebook sidan, så krysade jag allt :) Smart!

Nu är jag iaf hos aida, vi vaknade för en halvtimme sen. Snart ska jag oxå luncha med mi madre! Myspys. Ska dra vidare ut i snön nu! Stor blöt julpuss på er <3333333333333 :D




Tihi <3

Jag ser det snöa!

Om jag inte skulle se att det skulle snöa, skulle jag vara blind. :)

Hehe, nu ska jag ta och slagga<3 Jag är trööööött! Men vet ni vem som ska slagga hos mig på torsdag? Kussen Lovisa ;) Fjärten som jag kallar henne. Eller från och med nu! Haha!

Jag är hos mormor, och på fredag är det julavslutning! Jippikaiej m*otherfuckers! Fjärten har redan jullov... :) Drf kommer hon och ska fixa mig och skoja! Och fjärta... Nej nu ska jag inte vara elak :D <33

Gooooodnatt sötisar! Fan vad glad jag e att det blev snö trots allt! :D



Dusch

Nu ska jag ducsha! Mitt mål är att gå 20:30 :) Och nu är klockan det! Så nu ska jag skynda mig! CYA! Men jag har inte bloggat på länge.... sorry! Det kommer.. imorn! :D PUUUUSSS! Måste nå mitt mål:) Men det gjorde jag inte...

Ingen bild idag. Tråkigt konstigt inlägg <33 :D

Smått och gott

Helluuuuu! :D  Nu sitter jag hemma hos mamsen :) Jag vet, jag har inte bloggat på länge.. men jag har faktiskt inte pallat! :S

Jag hade 1050 bilder på min mobil, så igår laddade jag över ALLA till datan.. puuhh! Nu har jag 0 bilder, och minnet är tomt! :D <3 Så ni ska få ett smakprov på några sen :)

Iaf idag hände en sjuk sak efter skolan (tänker inte dra hela storyn här... privat) En kärring tog sönder min kompis Rikards cykel med flit, och kastade (jag menar verkligen kastade) ut honom ur affären.. :O Hon var dock fullis. Mer än så får ni inte veta... MOHAHA! :D

Pallar inte blogga mer nu, förlåt om jag är tråkig... :) Tar igen det snart!  Här kommer smakprovsbilderna från mobilen.


Lovisa, klara och tesla efter årets skolavslutning (vi hade dock bytt om)

Mamma gjorde det till mig! MMMMMM....

'

Min söta katt babsan! Nu får ni inga mer, för nu ska jag draaaa! <3

PS Förlåt att det blev så tråkigt!






Mot stan med Åsa-Linn!

Nu ska jag och Åsa-Linn dra till stan och kanske fika och checka lite kläder, så önska oss en trevlig andra advent! :D <3 Detta blev ett snabbt inlägg! Menmen, ni förstår :)


Frågestund avslutad!

Frågestund! Nu är den avslutad! tack för era frågor :D Det betydde mycket ! Här kommer era svar <3 :


Postat av Pelle: Har du någonsin varit kär?
Svar: Ja det har jag, jag är faktiskt det nu.

Postat av Emma: Kan du något mer språk än Svenska?
Svar: Ja, jag pratar lite spanska, och så kan jag Engelska. Såklart Svenska, sen kan jag även flytande Ungerska :)

Postat av Alice: Vem är din största idol?
Svar: Du Alice. Tihi <3 Jag vet ärligt inte. Ganska många, en av dem är David Guetta.

Postat av Ameria: Vad är det bästa du brukar göra på sommaren?
Svar: Jag åker till Ungern varje sommar. Där går vi på äventyrsbad, vilket är väldigt kul! Att få sommarlov är ju det bästa! :D

Postat av Oom: Viilka är dina favorit kändisar?
Svar: Oj. det är ju många som sagt. E.M.D. , David Guetta, mm.

Postat av Lovisa: Vad är det pinsammaste du har gjort? Vad är det klantigaste du gjort?
Svar: Det pinsammaste jag gjort är att inte höra att min telefon ringde (det var en jätte pinsamm låt med MASSA fula ord i) jag satt på ett tåg och lyssnade på musik och hörde inte att den ringde, så alla började skratta och glo. Det klantigaste är nog att tappa all mat på matsals golvet.

Postat av Louise: Vilken är di favorit Ben & Jerry's glass?
Svar: Det är nog ''Chocolate Fudge Brownie'' ;)

Postat av Moa: Vilken är din bästa låt?
Svar: David Guetta- Sexy Bitch :)

Postat av Michelle: Vem är din förebild?
Svar: Hmmmm, Michael Jackson, för att han ville så mycket fär vår planet- Save the world? :)

Postat av Julia: Var skulle du vilja bo om du inte fick välja Sverige?
Svar: U.S.A , Fast jag skulle inte äta massa fettomat ;)

Postat av Anonym: När skilde sig dina föräldrar?
Svar: För ungefär ett år och två månader sen.

Postat av Albin: Hur ser din drömkille ut?
Svar: Snäll, snygg, bra personlighet, inte som alla andra! :D

                          Tack för alla era frågor! Hoppas ni blir nöjda med mina svar! Trevlig Fredag :D


Frågestund



Kategori: Min vardag

Detta är en kategori där ni får höra om min vardag, exakt som jag har gjort hittills. Jag skriver om min skoldag, och lägger upp en bild. Ni vet! ;) Nu blir det...... FRÅGE STUND!!!!!!!!!!!!!!!! :D Fråga på nu!

Kategori: Roliga saker

I denna kategori kommer jag att ha saker jag tycker är roliga /konstiga eller bra. Foki-style faktiskt, haha:D

Här kommer ett smakprov på vad jag kommer att ha i denna kategori:


Äckligt? JA! Usch, tänk att ha sådana händer? Blä...




Världens största man... Oj, jag menar sko.
Killen på bilden är dock väldigt liten men ni ser att skon är stor?


Detta var då ett litet smakprov på ''Roliga saker.'' Härnäst kommer ett smak prov på ''Min vardag''!

Kategori: Hiss&Diss





Vi börjar med veckans Hiss. Jag älskar när man hittar ett par vinterskor som passar, Är snygga. Och varma! Som tillexempel, igår jag var i Skärholmen. Jag leteade igennom alla skoaffärer tror jag! Men jag hittade ingenting. Men sen önskade jag att det skulle finnas i den affären vi skulle gå i in! Där var dem, Mina skor!
Nice. Det var veckans Hiss


Veckans Diss är folk som tror att dem är bättre än vissa andra. Som tillexempel, Dessie.Här är en sak som hon skrev som stör mig:    Filmen var iaf georgus! I love it! Och har ju väntat på att jag skulle få se den så länge, och så fick jag en inbjudan till Gala premiären (Var ju en av de första över hela världen som såg den!) Men den var iaf skitbra! Ni får ta och se den den 20:e då den kommer ut för er.. Vanliga människor? Hehe.. It's good to be moi! ;) Iallfall så har jag inte gjort så mycket annat idag än att träffa Ina, Luncha med Alma osv, precis som jag sa i mina planer för idag!

Det är sånt som stör mig! Vadå vanliga människor!? Hon är känd för en blogg? Kom igeeeeeeen! Aja, det blev veckans Hiss&Diss. Snart får ni ett smakprov på ''Roliga saker''





Förbättringar

Hejsvejs! Idag har det varit en heeeeeeelt vanlig skoldag.

Nu blir det roligare kategorier på bloggen! Hiss&Diss, Frågestund, Min vardag och allmänt. Kul va? <3 :) Så nu kommer jag börja att ha variering i bloggen. Men denna kväll blir det smakprov på alla dem nya kategorierna. Så ser ni hur dem ser ut och kommer att vara. Så följande inlägg bli Hiss&Diss. Ta och njut nu!

Schoolday.. again

Heeej alla morgontrötta läsare! Själv är jag jätte morgon trött på morgonen, det tar en timme innan jag kan vakna upp. :S Iaf sov jag hos mormor inatt :D myyysigt! Nu ska jag dra till skolan... eller snart :) Igår var jag och mormor i skärholmen, och med mig hem fick jag: Ny nya vinterskor! Vantar! Och mössa! :D:D

Ska dra nuuuuuu!  Kisses and hugs :D

Inga bilder heller, kanske kommer bil ikväll på skorna och det andra!

RSS 2.0