Bag In Da Box

It's a bag in a box, it's a bag in da box. Its a bag in box. its a bag in da box! Var är boxen, där är boxen. Var är boxen, där är boxen.

Spelar sönder den på Spotify, egentligen suger den. Men jag behövde den låten! HAHA! :D Den är skööööööööön!

Nyss chattade jag med bästaste klara, men hon loggade ut.. :) Så nu chattar jag med lite andra kompisar. Sen så är det ju oxå Facebook som gäller! :D Idag har det väl inte hänt så mycket i skolan, tror jag. Haha, idag somnade jag nästan på lektionen bara för att jag var så trött! Gud.

För det första ska jag nog ta och välja ut ett stycke ur min favvobok- inför bokensdag imorn. Vi ska typ läsa det stycket för alla andra.

För det andra har min fröken valt ut mig och gulliga Aida till en skolpjäs , som ska spelas inför hela skolan.. :S Men kul ska det bli! :D Jag spelar ett barnbarn, och Aida spelar morfar. Haha! Berättar mer imorn :) Nu tittar jag ner på skärmen och ser att Klara har loggat in igen, Bye bye <3



Bild på mest mig, fast klara oxå! Haha, klara förssvann på bilden! Tihi <3

Första advent 2009

Godmorgon på er denna underbart mysiga julstämmnings morgon!

Idag är det första advent som ni kanske vet och känner! För jag kände det när jag vaknade, fast jag visste det! Haha..

Igår var vi på Adventsmiddag hos Alice och Julias mormor :D Det var jätte mysigt. Det blev lite julmat, och glögg med mandlar, russin och pepparkakor. Riktig julstämning! Jag sov även kvar här hos Alice och Julias mormor med Alice.

Igår hade jag och Alice jätte roligt, vi skrattade så jag fick ont i magen! :D <3 Men nu ska pappa snart hämta mig så ska jag vidare hem till mamma, där ska vi baka Lussebullar, MUMS! :P Aja, nu ska jag dra mig vidare tror jag! Ha en trevlig första advent, så kanske vi hörs ikväll! Bye bye! :)

                  
     En lite gullig bild jag hittade på Google! Fast dock är då alla ljus tända på denna bild, men ändå! Söt var den iaf ;)

The twins

Nu sitter jag här med Jonathan och Sixten! The twins :) Vi ska snart gå och lägga oss ;) Men ville göra ett snabbt inlägg innan det, sååååå! :D Men puss på sjärten! Först ska vi snacka och skratta som vanligt, ofc!

Detta blev konstigt, men nu orkar jag inte <3 Förlåt! Saknar James oxå... !

Inga bilder blir det heller, Hejdå! / Jonathan, Sixten och  Hedvig :)


Godnatt!

Nu ska jag sova! Är J*vligt trött eftersom gårdagen blev seen! Men det känns som om jag säger gång på gång att jag är trött, med det är så. Vet ni varför? Det är vädret ;) Jag är inte van... :/ ni är ju inte heller det!

Idag har varit en bra dag, gympa, matte, spanka. Typ :) Aja, på torsdag ska jonathan och sixten slagga här! :D Men på torsdag tar vi även sprutan mot svininfluensan...... Alla vi tre (jag, jonathan och sixten) kommer säkert ha ont i armen!

Nu ska jag sova! Förlåt om jag är lite tråkig, men jag är trött som sagt :) Inga bilder blir det heller. Snacka om trött jag är då ;)

Ha en fortsatt trevlig Tisdag!

Ps. Mamma är sjuk, med feber och allt! Så jag tar hand om henne, tihi<3

Igår- Fint väder. Idag- Tråkigt väder.

Heeeeeeeeeeeeej denna tråkiga dag!

Nu sitter jag här med Emilie och har precis ätit lunch :D Som sagt var jag ju på middag hos Emilie igår, jätte kul! Lovisa var oxå där, jag hade inte träffat henne sen höstlovet! :O

Iaf har jag inte så mycket att säga... Men hoppas ni får kanske en trevlig filmkväll? Eftersom man knappt vill göra något annat än att titta på film i detta väder :( :)

PS. det var ju tur att Emilie var här, annars hade jag dött av tråkigheeeeeeeeet!


I belive i can fly.


Lördag den 21 november 2009

Hahah, det kändes kul att göra ett inlägg nu på lördag! Hhahahahaha.

Gud, snart är det julafton. Bara en månad och tre dagar kvar till man sitter och öppnar paket vid julgranen. Det blir kul, assså inte för paketen, utan detta år längtar jag efter stämningen och maten och lyckan! Åhh, jag älskar julen! :D

Idag ska jag på middag hos emilie och hennes familj som sagt. Men nu ska jag dra och titta på  Tv för andra gången. Ha en trevlig Lördag, tihi<3

Ps. Inga bilder tyvärr!

Tjaba Tjena Hallå!

Hej på er! Lite töntig rubrik kanske, menmen ;)

Idag är det fredag, men snart lördag om man tittar på klockan :) Förlåt för att jag inte bloggat på länge, men jag har helt enkelt glömt det... Fy! Hehe, jag är hemma hos mormor och jag ska slagga här, mysigt!
Jag har bråkat med Sandra och Felicia i snart över två veckor... -.- Men! Idag löste vi upp det, så allt är okej nu? :) Det känns jätte bra!  Det känns bra tjejor! Jag som trodde att jag aldrig skulle bli vän med er igen...

Men nu ska jag nog ta och titta på Tv:n, vi hörs väl imorn då? Ha en trevlig fredag (snart lördag) Haha, idag, eller imorn då (lördag) så ska jag  pappa, Lina, Engla på Middag hos Emilie. Nice! Jag slaggar även där sen! Jaja, Hejdå!

Ps. Grattis till Alice och julia Som har fått en lillebror!

100 inlägg

Detta är mitt hundrade inlääg. Hundra gånger har jag suttit och skirivt i dig, min blogg! Det är lite coolt :)
Fingrararna har sväpat över tangentbordet 100 gånger. Det låter inte så mycket, men räkna till hundra sakta så ska du  se ;)

Nu tittar jag och mamsen på ''Vem kan slå Filip och Fredrik'', riktigt kul! Haha, jag har inte mer att säga än att det är skola imorn och att jag saknar Lovisa och Åsa-Linn! <3 Men nu ska jag dra mig mot soffan :) Ha en trevlig kväll nu, och njut av min blogg för hundrade gången! 
Dagen har varit rolig med Leiah! Såå söt!
 

Bild 1. Lovisa
Bild 2. Åsa-Linn  Saknar er! <3

09-11-15

Hej på er!  ♥ Idag är en bra dag faktiskt! För att jag ska nämligen vara barnvakt åt Lejah, ni vet prinsessan Lejah från Star Wars. Haha, nejdå. Hon heter Lejah bara, precis som hon i Star Wars! Lejah är jätte söt, hon är fyra år. Så det ska bli roliiiiiiiiiiiiiiiigt! :D
 
 Jag och syrran har ätit frukost nyss. Så till frukost hos mormor fick vi goooooooda Toasts med O'boy :) Mums ;)
Jag antar att mamma snart kommer och hämtar oss, så kan vi åka till Lejah ♥ Men iaf ska jag gå och byta om snart. Så vi hörs nog senare, ha det bra sålänge!


       
   Jag är drogad av FarmVille på Fejan. Nu ska jag kolla om mina odlade hallon är klara!      

This Is It!

En av världens bästa filmer tror jag. Michael Jackson var så ödmjuk och ville verkligen förändra vår mijlö till något bättre! Tänk på det nästa gång du slänger tuggummipappret på gatan. Så lat är du väl inte? Jag menar, du har ju papperskorgen framför dig! Ett x-tra steg, det handlar om ett x-tra steg till papperskorgen! :O


Nu sitter jag hos Mormor! Myyyyyyyyysigt :D Engla har gått och lagt sig, och jag och mormor börjar bli liite trötta nu! Vi sitter och tittar på ''The day after tomorrow'' Man blir bara mer och mer skraj inför detta med 2012, men mamma sa att det var lika mycket ståhej när dom sa att jorden skulle gå under 2000 :) Så jag vet inte! Men jag tror inte det med 2012!  Menmen :) Tänk nu på att inte ta bilen till jobbet, ta cykeln! Släng skräpet i papperskorgen när du har den några meter framför dig! Heal the World. Make it a better place. Save it for our children!

Ha en fortsatt trevlig Lördagskväll! :D


        
    Detta är ditt hem. Du vill väl bo här? Ta hand om jorden då!


Snabbare än blixten!

Nu ska syrran ha datan! Bloggar sen! Puuuuuuuuuuuss! <3 :D

Gud tar alltid sina finaste änglar först

Fan vad det är sant, jag fick höra det av klara på Facebook när jag sa att jag sakande James. James,,, Kom tillbaka!

Jag satt nyss och lästa Therese Minnes blogg och Lyssnar på Hallelujah.. Fan vad världen är orättvis. Hur ska man kunna lita på någon? Ska man kunna berätta sina hemlisar för nån utan att den personen ska berätta det? Nej, inte när världen är såhär jävla orättvis mot människor som inte gör något. Dem sitter hemma, precis som oss, en helt vanlig fredagskväll, och äter chips och tittar på familjen. Dem gör ingenting, men ändå straffas dem med döden eller något annat hemskt. Jag förstår mig inte på folk som gör sånt här. Therese vänner och familj är skadade inombords, så djupa sår. Dem såren är inget man kan plåstra om eller linda om med en bit bandage.

Pågrund av två sjuka människor som ville döda en oskyldig tjej så rinner tårarna. Fan. Det är så sjukt. Tänk om det var ens egen kompis. Jag skulle inte kunna leva med det hålet i hjärtat. Jag vill aldrig att ni ska lämna mig! Aldrig.

Min text kommer inte göra så att James eller Therese eller någon annan är död kommer tillbaka. Om det ändå vorre så bra. R.I.P James Therese och alla andra där uppe .<3  Ta hand om alla ni bryr er om. Dem kan försvinna i ett ögonblick. 


En av världen finaste texter. Ni kan lyssna på den här!
                                      
 There's A Place In
Your Heart
And I Know That It Is Love
And This Place Could
Be Much
Brighter Than Tomorrow
And If You Really Try
You'll Find There's No Need
To Cry
In This Place You'll Feel
There's No Hurt Or Sorrow

Cuz There Are Ways
To Get There
If You Care Enough
For The Living
Make A Little Space
Make A Better Place

Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me

If You Want To Know Why
There's A Love That
Cannot Lie
Love Is Strong
It Only Cares For
Joyful Giving
If We Try
We Shall See
In This Bliss
We Cannot Feel
Fear Or Dread
We Stop Existing And
Start Living

Then It Feels That Always
Love's Enough For
Us Growing
So Make A Better World
Make A Better World...

Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me

And The Dream We Were
Conceived In
Will Reveal A Joyful Face
And The World We
Once Believed In
Will Shine Again In Grace
Then Why Do We Keep
Strangling Life
Wound This Earth
Crucify Its Soul
Though It's Plain To See
This World Is Heavenly
Be God's Glow

We Could Fly So High
Let Our Spirits Never Die
In My Heart
I Feel You Are All
My Brothers
Create A World With
No Fear
Together We'll Cry
Happy Tears
See The Nations Turn
Their Swords
Into Plowshares

We Could Really Get There
If You Cared Enough
For The Living
Make A Little Space
To Make A Better Place...

Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me

Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me

Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me

There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me

There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me

You And For Me

You And For Me
Make A Better Place
You And For Me
Make A Better Place
You And For Me
Make A Better Place
You And For Me
heal the world we live in
You And For Me
save it for our children
You And For Me
heal the world we live in
You And For Me
save it for our children
You And For Me
heal the world we live in
You And For Me
save it for our children
You And For Me
heal the world we live in
You And For Me
save it for our children
            


Bihålsinflammation

Hej friska och sjuka läsare! Jag som äntligen trodde att det höll på att det skulle bli bättre, men nej jag har alltid fel. Igår när vi var på väg hem från Avesta så sitter vi i bilen, och jag börjar att skaka. Som en galning. Jag frös och frös och kunde inte sluta att skaka. Usch.. Iaf fortsatte det ända till vi kom fram till Stockholm. Jag börjar få paniken att jag fått någon slags skaknings sjukdom. När vi väl är hemma skakar jag fortfarande, så pappa ger mig tempen och så väntar jag lääääääääääänge tills det Äntligen piper. 39,7 C. JÄVLAR!

Nu sitter jag hemme hos Underbara Mamsen med bihålsinflammation påp köpet så nu går jag på pensilin... :( Usch vad jag hatar att vara såhära sjuk. Det är inte kul att få jobba med alla skoluppgifter man missat här hemma. Nu är detta klago inlägg slut!

Ps 1. Mamma har ju flyttat så nu sitter jag i en ny fiiiiiiin lägenhet. Känn på den ni ;) Ta hand om er nu och bli inte sjuka och få bihåls inflammation! För min skull... Haha <3 :D

Ps 2. Läs min kompis Amerias nya blogg här! <33 :D

                         
 Jag och Julia i påskas. Jag säger grattis till henne och hennes pojkvän som firar fem månader idag :D <3                                              Grattis!


Dalarna, Avesta

Nice! Nu är vi äntligen här efter en vecka med kallsvettning och svininfluensa. Ni kanske förstår om jag inte har skrivit eftersom jag mest legat i sängen och tråkat med svininfluensan. Iaf så mår jag bättre nu och det är jag glad för! Nu sitter jag här med Åsa-Linn, vi har faktiskt inte tittat på Körslaget eftersom vi har varit upptagna med Fejan och FarmVille. Haha Äkta nördarna! <333

Detta är mitt 94:de inlägg :D Det låter inte så mycket men om man börjar räkna i från ett så... 1, 2, 3, 4, 5, 6, ........ Då är det rätt mycket. Jag har suttit vid datan 94 gånger och skrivit i dig min underbara blogg! Nu ska jag och Åsa-
(-linn) flumma tror jag! Hejdå på er <333 :D

Har ingen bild att ladda upp, eftersom jag är hemma hos Åsa-Linn :)

Alla tittar hit!

Hej era gullungar! Vad gör ni då? Själv sitter jag och lyssnar på Spotify. Jag gjorde en ny playlist igår med ägig musik!

Dagen har spenderats i skolan med underbara Dina <3 Vi har jobbat och jobbat och jobbat i skolan idag. Eller där ljög jag lite, tihi. Men jobbat något har vi iaf ;) Resten av dan får man säga vad man vill om...
Min syrra har varit sjuk nu sen igår och idag. Så idag har pappa varit hemma med henne. När jag kom hem möttes jag av ett trött litet ansikte som sa:- Vill du ha godis av mig? :D Jag bah:- OFC! :-D <3

Nu ska jag ta och kika in lite på Fejan. Ha en bra kväll gullungar!

                          
                        Jag och syrran  ,förra årets julaftons lunch hos pappsen, Jäätte mobbad bild på båda!

ASUS Virtual Camera

Fan vad är det som händer? Vår inbyggda webb är typ trög!!!!!!!!!!!!! OMG!

Iaf sitter jag här med datan i knät och bloggar och chattar lite, jag har min gosiiga halsduk på mig! Pappa har köpt en TV-modul som han sitter och trixar med. Men det funkar typ inte så han är arg!:)
Jag är väääääldigt trött men jag hoppas på att kunna orka titta på något bra som jag inte kommer på vad det heter:S

Om ni vet något om den här webbisen kan ni ju gärna kommentera det så ska jag försöka trixa med den. Bloggar nog senare och då laddar jag upp bilder från när jag och Emilie varoch shoppade!  Kiss&Bajs på er sålänge!


       En jätte gammal bild på Moa bästis, jag och min gulligaste gammla hund James<3
Saknar den tiden med er:)


                       R.I.P James <3


RSS 2.0