Happy Halloween!

Jaha, nu var det dags igen. Den tiden man ska gå bus eller godis. Skrämma upp folk. Haha, förut gick jag alltid bus eller godis men inte nu längre! 

Själv sitter jag just nu på en middag. Alla vuxna sitter och bara pratar. Då passar jag på att komma hit upp och blogga istället! Idag har jag varit på dansuppvisning. Det gick jätte bra faktiskt! Jag kommer sakna TIDA. Men jag ska börja snart igen<3 Jag har faktiskt inte så mycket mera att säga... Men jag hoppas er dag har varit lika bra som min! Julia hälsar så mycket till bloggen och läsarna!

Juste, glömde skriva att vi är hemma hos Julia och Alice's mormor.  Ha en fortsatt rolig halloween! Skräm inte upp er allt för mycket nu!

                                            

En dag med Emilie

Dagen har varit rolig,konstig, men sååååå skööön! Jag vaknade upp hos Lovisa och drog sedan vidare till VT (västertorp) för att där möta Emilie och sedan åka till Skärholmen. Hon skulle shoppa, men jag hade ej några pengar:( Men det kommer. I promise!

Iaf så gick vi tunt på olika affärer som: Monki, Gina, Cubus ,Bikbok Och JC. Typ dem och DinSko.
Haha, juste. Inne på Cubus hittade vi inget roligt, men sedan hittade jag en sjukt rolig mössa som såg ut som... Jag vet inte vad. Så då slog det mig att vi skulle ta dem fulaste kläderna i affären och prova dem. Sjukt roligt;) Sen gick vi till DinSko och provade fula skor där med.

Sen blev dagen bara bättre och bättre med Emilie. Som vanligt :D Mer info kommer senare om vad som hände den dagen. Och bilder kommer från idag:) Har ingen sladd som jag kan ladda över bilderna med från mobilen. Mamma har den på jobbet. Men jag har en hos pappa, så då fixar jag det när jag är där imorn!

Detta blev ett långt inlägg, men njut av det precis som jag gjorde denna dag men Världens Bästa Emilie<3

                            Här var jag och Emilie idag. Bild tagen från google.

                              
                      


Nu är det frukost som gäller!

Hörs snart!


Jaha

Hej igen! Nu är det lite senare. Vi har nu tittat klart på det som skulle tittas  klart på. sen hade vi hyrt en film som hette: '' Meet Bill'' Inte ¨så rolig som jag hade förväntat mig, haha. Så jag gick och städade Lovisas rum istället:) Det gjorde jag sist jag var här oxå. Hon sa att jag kan gärna komma hit oftare. Men jag fattar att hon bara utnjyttjar mig.;):( Jag är ingen j*vla städerska!

Snart är lovet slut... Attans. Menmen, lovet har varit kanon! Men det är inte riktigt slut än:) Men nu börjar jag bli trött, Lovisa borstar tänderna. Så jag ska oxå göra det!

Ps 1: Laddar ej upp någon bild nu<3
Ps 2: På lördag är det dansuppvisning!

Tv, godis, ungnspannkaka

Hej! Nu blir det ett snabbt inlägg pga av att Lovisa ska hinna blogga innan Mammas Pojkar börjar igen. Men jag bloggar efter jag har duschat och ätit.

Många kyssar!
Ps. Jag ska slagga hos Lovisa

Lovisa

Sekunder, Minuter, Timmar, Dagar, Månader, År.

Hallå där kör blåbär!<3 Hur mår ni? Själv har dagen varit underbar, eftersom dagen har sprenderats med Världens Bästa Moa!=D As kul:) We have a thing that we always do when we are togheter. Kissar på mig av skratt, Moa med:) Haha<3

Just nu sitter jag med en underbar människa till kusin: Åsa-linn! Hon är nämligen här och hälsar på i Stockholm. Vi smaskar på godis och skrattar, det gör vi alltid när vi träffas! Haha<3
Jaa ni.. Har inte så mycket att säga<3333 Nu ska vi skratta! Ha en fortsatt trevlig kväll.. Och imorn kommer Lovisa en snabbis och hälsar på:)

Dagarna går så snabbt, det blir mörkare och mörkare. Men trots det ändrar jag inte känslorna för dig.

                                      
                                  Den ska vara suddig, det är meningen med bilden:)


Höstlov

JA! Äntligen mår jag bättre (men det har jag gjort nu ett tag, eller några dar. Men jag har Inte orkat blogga efter det som hände.. Iallafall är det också höstlov!<3 JIPPI! Något jag längtat efter lääääääääänge, men sommarlovet är ju ändå höjdpunkten på året:D

Denna helg har jag sovit hos mormor, sen igår sov jag hos Lovisa. Kul!<3 Vi tog massor av bilder:) En bild kommer i slutet. Vi hyrde en film, OVer Her Ded Body. Asa rolig! Nu ska jag diska, leka lite Fröken Perfekt:) Haha, men ha ett bra höstlov!

PS. Idag på dagen var jag med Moa bästis! Sjukt roligt<33333333333333=D

                 
                     En av bilderna från igår. Bild tagen från Lovisas Blogg

Hjärnskakning

Jahapp, dagen började inte bra. Men jag gick till skolan och blev påhoppad (inte bara deras fel) sen fick jag en lindrig hjärnskakning:( Nu har jag ont i huvudet. Jag får ej sitta vid datan länge. Hoppas ni mår bra. Hörs imorn eller nåt, vi får se hur jag mår<3 

                                                Love u guys!<3

                                    
                        

A long time ago

Hello babes! Det var skit länge sen<3  Men på riktigt, så här ärlig har jag aldrig varit. Jag har INTE haft tid:) Men idag har jag varit på dop, det var Alice och Julias kusin som döptes¨. Han var jätte söt. Men sen åkte vi hem till dem och åt plock mat, som man gör efter dop. As god mat! <3´Efter det så åkte vi hem till dem (julia och alice) och vi ska sova här inatt. Kul! Men iallafall sitter vi och tittar på Paris Hilton's brittish BFF:D Haha, jag tycker inte så mycket om henne... Men nu ska jag sluta bloggar nog mer då!

PS. Idag har pappa och Lina varit tillsammans i ett år:)


Party!

Ikväll blir det skratt och dans för hela slanten! För alla våra kompisar och vi är nämligen bjudna hem till Jonathan och Sixten på disco! SÅ J*VLA KUL!<3 Så vi ska fan skratta tills alla ligger på marken och inte kan andas:D Så runt fem ska jag och Klara börja fixa oss, festen börjar halv sju:)

Klaras mamma har varit på ålandresa, så hon sov hos mig. Vi är hemma hos Klara nu. Iaf så har klaras mamma med sig Toblerone, Yummy! :D Jag kommer att lägga upp bilder från igår som vi tog med klaras mobil. Jag har många på mina men vi tar dem från klaras<3 klara var så himla söt nyss. Hon låg och sov bakom mig<33 Hon slummrade till:) Nutte<3 Nu kommer bilderna: Puss så länge, önska oss en rolig fest!


Kluuuuuuuuuuuumman

Heeej! Klara är här, hon ska slagga här! Askul<3 Vi tittar på idol och äter oss feta med chips:) Men vi har inget emot tjocka!
Vi har flummat, tagit foton, smsat. Jaaaaa, typ det. Juste vi sminkade oss jättefint! (:

Jag har inte så mycket mer att säga... Så puss puss!
                     

Mammas Dotter

Hello! Im relly tired, soo tired. Nej, nu ska jag vara seriös. Det är jag, men jag menar att jag ska skriva på Svenska<3 Nu sitter jag hemma hos mormor och bloggar, och tänker faktiskt gå och lägga mig snart. J

Jag är nyduschad och fin, och det enda som väntar på mig är tandborsten och sängen. Vad skönt det ska bli att gå och lägga sig! Nice;) Jag kollade på Mammas Pojkar =D Gud, vad fånigt, men ändå så bra. Haha, Izza. Hon var ju Dum I Huvudet! 

Idag har jag varit i skolan och jobbat matte för det mesta. Vi hade matte genomgång (gäsp) men det var roligt. Tro nästan inte på det jag skrev:) Det är nån jävla fjutt-sex-åring på skolan som typ springer efter mig och kaxar. Han ska fan vara rädd för mig, respekt mannen! Haha, nu ska jag sova! Men först ska jag berätta att ni läsare har sjunkit lite, men det ska jag ordna! KOMMENTERA TACK! LÄÄÄÄS!<3

                                                     Natti natti!


Facebook

Blev en dag med få inlägg. Godnatt! Drömsött! Sovgott! <3

Frukost, sen skola

Hellooo! Nu sitter jag ocg äter frukost<3 Egentligen får jag inte göra det vid datan, men pappa märker inte:) Snart ska jag till skolan. Eller vi tjugo i åker vi... Så vi hörs sen gullungar! =D


Bada

Nu ska jag gå och bada i mitt kära badkar. Det har jag inte gjort på jätte länge, så det ska bli skönt att slappna av i ett varmt bad. Men innan ska jag tvätta håret och duscha kroppen. Sen kommer bad. Så jag säger godnatt nu till mina unika läsare, eftersom det bler Ugly Betty sen<3 Tack för att ni läser just min blogg=D
                                                         
                                                             

Ugly Betty

Heej, nu har jag kommit hem ifrån Klara. As kul som vanligt gumman<3;)
Det känns som att vad jag än gör eller det jag skriver blir feel feel och fel! Åhhh, jag och Klara satt och garvade bara för att jag skrev fel hela tiden. Hela tiden. Tihi<3

Men iaf börjar Ugly Betty ikväll. Fan vad jag har saknat det programmet. Det var asa länge sen det var, så det ska bli jätte kul att kolla på det ikväll. Nu skrev jag fel på ikväll och var tvungen att sudda det och skriva om... Bajs! Hehe, kiss!

Jag har precis gjort svenska läxan. Så jag kom ifrån klara för typ en timme sen kanske. Jag bloggar nog senare. Så puss så länge, Men om jag inte bloggar sen så puss och hej. Ses imorn isåfall<3 
Dagens fråga:                                   Vad tycker ni om Ugly Betty?
                                                          

Klara färdiga gå!

Hejsvejs! Ni sitter jag hemma hos Klara<3 Vi lyssnar på Black roses:) Vi har precis ätit mellis och jag är asa mätt nu... Men vi letar efter en bra bild på klara och mig, men alla dem har försvunnint så vi tittar efter en på Klara :9 Men jag bloggar mera senare för snart hämtar pappa mig, Bye så länge!


Gäsp...

Jag är trött och trött och trött:) Mina ögon är tunga och jag har blåa ringar under ögonen... Kan man vara så här trött klockan 8 på kvällen? Ja, tydligen. Men iallafall frågade lillasyster om hon fick sova inne hos mig. Kan man säga nej på det? Nej;) Haha, så jag har bäddat jätte mysigt där inne hos mig. Så vi går nog och lägger oss snart, mysiiiiigt!

Jag säger godnatt till mina 53 läsare, som säkert blir fler under kvällen:) Natti Natti:D


Nämän, är ni här?

Heeeeeeeeeej pluttisar! Nu är ni 33 som tittar på min blogg. Igår var ni 76 st på kvällen! :D :D :D :D :D I'm happy!

Jag har precis kommit från skolan, eller vi slutade tre men jag kom hem för en halvtimme sen:) Efter skolan var jag med Felicia.  Kul som vanligt:) Vi typ snärtade varandra med sjalar, haha:D Sjuk humor<3 Om ni har märkt det i senaste inläggen har jag börjat ha bilder i bloggen. Det kanske blir roligare att läsa då.... Till och me jag tycker det om man läser någons blogg:) Menmen, detta inlägg blir lite konstigt:S 

Nu har min lilla syster tagit bort knapp på spisen där man höjer ich sänker värmen med. Så pappa är lite iriterad... Tihi<3 Hur lyckas man liksom?

Jag vill nog börja med veckan/dagens fråga. Så dagens fråga blir:


                                              Vad är det konstiga ni har gjort?         

James

Idag fyller min älskling år<3 Han är död. Men han lever, för mig. Ni tror säkert att det är en person jag pratar om. Men han är lika viktig som en människa för mig. Grattis gubben. Always and forever<3

Blogga blogga blogga

Jag vill bara blogga nu! Tack mina 40 läsare, ni gjorde typ min dag<3:) När jag gick hemifrån för typ en  och en halvtimme sen hade jag 29. Nu tittar jag och har 40 stycken! WIHOOOOOOOOO=D Snacka om glad jag är<333 Hahaha, men jag var med moa istället för Jonathan och Sixten. Juste om ni inte redan har förstått det, så är dem tvillingar<3

Idag är det Parlamentet. Det är skiitroligt, men roligast när Björn Gustafsson är med:)
Vad mörkt det är! Det är fan läskigt när man ska gå hem... Mörkret jagar mig. :O

PS; Jag saknar sommaren, mycket.

                         

Barista

Hej igeeeen! Nu är jag mätt mätt, och mätt:)

Jag har varit på Barista med julia och druckit chailatte! Mums, det finns inget godare te än det. Så jävla gott<3 Sedan gick vi till Donken. Det är gott men onyttigt:) Tänk dom i Amerika som äter det... Typ hela tiden:) Blääää.
Sen gick vi in på Gul&Blå. Där köpte julia en tröja, jätte mysig. Men för att tilläga så var det Julia som bjöd mig på detta, alltså på barista och det. Jag har skitlite pengar just nu! 

På lördag ska jag på disco hos Jonathan och Sixten. Nice;) Men jag tror jag typ ska till dem nu... Aja, ses sen tror jag!

Mama mia!

Godmorgon! Eller jag kanske ska säga godförmiddag:) Ja, igår hade jag ju Julia som gästbloggare, finimang! Haha:) Hon har en tendens att vara lite konstig ibland. Som imorse: Ihhhahhaaahahah! Man bah? Haha, älskar dig ändå<3
Som ni ser har jag världens finaste och nyaste header! Åhhh, den är så fin=D

Mina läsare ökar och ökar sen igår. Det måste varit något med gårdagen, västertorps marknad var igår också. Det kanske var den som förtrollade bloggen! Haha:D Men imorse hade jag 17 läsare *stolt*

Men vi försöker komma på vad vi ska hitta på, men man vet ju inte för det är så jävla kallt (Julias uttryck)
Ja, men nu ska vi tänka vidare! Ha en bra dag läsare! <3

Gästbloggare: Julia Örnelid

Halihallå bloggen och läsarna. Jag och Hedvig är nu hemma hos mig och vi ska sova här inatt. Snart ska vi äta middag och vi är aaaaaaaaaashungriga!! Hedvig har inte skrivit på länge, och det ber hon om ursäkt om. Jag ska fixa en ny design till henne idag, eller börja iaf. Får se när den blir klar men jag satsar på att hon har en ny design redan i morgon. Så håll utkik och skriv sedan vad ni tycker. Något förslag hur ni tycker att hennes blogg ska se ut?

PUSS PUSS FRÅN JULIA, läs min blogg här!


RSS 2.0